Cariera

#joburi #joburi de weekend #castiguri weekend

5 joburi care te ajuta sa castigi bani si in weekend

Exista o multime de lucruri relaxante pe care le poti face chiar si in zilele libere si de pe urma carora sa castigi bani frumosi. Iata 5 dintre job-urile la care poate ca nici nu te-ai fi gandit:

Devino freelancer

Daca ai talent la scris, cauta-ti o colaborare cu un ziar, o revista sau scrie pentru un blog. Iar daca te pricepi la grafica poti incerca sa concepi site-uri pe care apoi sa le vinzi celor dispusi sa investeasca in dezvoltarea lor.

Fa curatenie

Sunt o multime de persoane ocupate care nu au timp sa isi puna lucrurile in ordine prin casa. Cu siguranta, vecinii de apartament vor prefera sa te lase pe tine sa le faci curat decat sa apeleze la o firma, adica la niste straini.

Vinde cosmetice

Vei gasi intotdeauna o multime de femei dispuse sa plateasca bani buni pentru produsele de infrumusetare. Trebuie doar perseverenta.

Devino babysitter

Poti avea grija de copiii vecinilor atunci cand acestia sunt ocupati sau cand sunt nevoiti sa petreaca seara in oras. Va fi distractiv si vei castiga si bani.

Fa corectura online

Daca stii bine gramatica si ai un vocabular dezvoltat poti obtine o colaborare cu un site care are nevoie de corectura pentru textele pe care urmeaza sa le publice.

Sursa foto: amerikanki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea