Cariera

# cum te prezinti #interviu angajare #angajare #cariera #cv

5 cuvinte pe care trebuie sa le folosesti in interviul de angajare

Interviul de angajare cantareste mai mult decat un CV bine pus la punct, prima impresie fiind si singura care conteaza. De aceea, din discursul tau nu trebuie sa lipseasca cinci cuvinte cheie, care fac orice angajator sa ia aplicatia ta mult mai in serios. Iata care sunt acestea:

1. Punctualitate 

Pentru nimic in lume nu trebuie sa intarzii la interviu. Ar fi bine sa ajungi chiar mai devreme, pentru a arata ca esti o persoana responsabila. Mentioneaza in treacat cat de important este pentru tine acest aspect. 

2. Ambitie

Iti place sau nu cum suna, angajatorul trebuie sa afle ca esti ambitioasa, constiincioasa si dedicata. Oricare din aceste cuvinte sugereaza ca esti o persoana care va lua foarte in serios jobul, va fi foarte implicata si va cauta mereu sa iasa in fata cu munca sa. Cine nu-si doreste un astfel de angajat?

3. Spirit de echipa si abilitati de lider

Ambitioasa nu inseamna singuratica. De aceea este important sa subliniezi ca esti comunicativa, prietenoasa si lucrezi foarte bine in echipa. In acelasi timp, subliniaza cat de priceputa esti sa organizezi si sa inspiri oamenii din jurul tau, sa-i stimulezi sa dea cea au mai bun din ei, sa iei decizii rapid. Adica sa fii un team leader perfect.

4. Organizare

Oricat de priceputa ai fii in ceea ce faci, oricat de placuta de cei din jur, organizarea este extrem de importanta. Nimeni nu apreciaza o persoana uituca, aeriana, imprastiata, care da impresia ca nu poate duce o sarcina la bun sfarsit.

5. Perfectionism

E o calitate pe care o poti transforma intr-un raspuns perfect pentru intrebarea clasica "ce defecte ai?".Angajatorul trebuie sa stie ca te vei da peste cap sa faci fiecare task perfect. 

Tu ce cuvinte mai folosesti pentru a te caracteriza la un interviu?

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea