Cariera

#realizare cv #cv

4 moduri de a atrage atentia angajatorului

Daca ati solicitat un numar de locuri de munca cu putin noroc, s-ar putea ca CV-ul dvs. sa se piarda in pachetul aparent de candidati cu care concurati. De aceea, este cu atat mai important sa gasesti modalitati de a te distinge intr-un mod convingator.

Asadar, am intrebat expertii in recrutare si cariera ce il face pe candidat sa iasa in evidenta fata de ceilalti. Iata ce au spus.

1. Furnizati un link catre portofoliul dvs. online sau profilurile de social media

Oferiti recrutorilor si managerilor toate informatiile de care au nevoie in prealabil, incluzand un link catre profilul dvs. de social media si un CV. O pagina despre dvs. sau un site personal sunt optiuni excelente pentru acest lucru. Deasemenea va poate ajuta in iltalnirile viitoare, ba chiar la negocierea unui salariu brut mai mare.

2. Personalizati CV-ul sau aplicatia

Arata recrutorului ca ai acordat o atentie deosebita cerintelor si ai corelat aceste cerinte cu ceea ce ai facut la curent Recrutorii nu au foarte mult timp pentru a citi profiluri, asa ca atunci cand vedem ca de abilitatile candidatului se aliniaza cerintelor postului, ne face sa ne oprim si sa verificam candidatul!

3. Aratati cum puteti rezolva o problema pentru companie

Gasiti o problema sau o oportunitate care afecteaza direct compania la care ai aplicat pentru job. Creati o postare pe blog in care sa prezentati in mod special cum sa rezolvati problema sau cum sa profitati de ocazie. Schitati clar pasii pe care ar trebui sa ii intreprinda compania. Apoi, postarea din blog, atasati-o intr-un e-mail si trimiteti-o persoanei insarcinate cu angajarea. Atasati alaturi CV-ul dvs. actualizat.

4. Aratati ce puteti face pentru companie pe termen lung

Oameni care au o minte strategica isi demonstreaza atentia prin a impartasi ceea ce cred ca pot contribui la companie in urmatorii doi-cinci ani, pe baza a ceea ce au invatat despre organizatie prin intalniri ale investitorilor, stiri, comunicate de PR ale companiei etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea