Cariera

#cuvinte evitat CV #cariera #curriculum vitae #cv #interviu

4 cuvinte pe care CV-ul tau NU trebuie sa le contina

Dinamism, spirit de echipa, orientat spre succes sunt doar cateva dintre cliseele pe care angajatorii s-au saturat sa le tot regaseasca prin CV-uri. Ia aminte la cuvintele pe care trebuie sa le elimini definitiv dintr-un Curriculum Vitae daca vrei sa fie citit pana la capat.

Diverse

Multe persoane, scrie mashable.com, sunt tentate sa treaca in CV faptul ca au luat parte la "diverse" proiecte. Ceea ce ar putea inseamna, de fapt, ca se pricep la o multime de domenii. Cu toate acestea, daca nu detaliaza niciunul, angajatorul n-are de unde sa stie care sunt adevaratele sale abilitati.

Dinamism

De asemenea, multi isi imagineaza ca angajatorii sunt incantati sa cunoasca o persoana "dinamica". E important sa stii la ce ti-ar folosi dinamismul in postul vizat si sa stii sa exemplifici cum l-ai utilizat pana acum in meseria ta.

Spirit de echipa

Se marseaza mult pe ideea de munca in echipa, dar nu toate job-urile presupun asta, de aceea de multe ori expresia de "spirit de echipa" poate fi absolut inutila.

Foarte

Acest adverb nu adauga plus valoare CV-ului, ci dovedeste doar inclinatia potentialului angajat catre hiperbolizarea lucrurilor si, in special, a abilitatilor sale, care in felul acesta ajung din start sub semnul intrebarii.

Sursa foto: experto.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea