Cariera

#cuvinte cheie #cv #joburi #angajatori #profesionalism #profil online

3 trucuri care te ajuta sa gasesti mai repede un job

Misiunea de a gasi un job este una destul de dificila in conditiile actuale din piata fortei de munca. Inainte de a trimite un CV catre firmele angajatoare trebuie sa tii cont de faptul ca exista o concurenta foarte mare si, pentru a reusi sa gasesti mai repede un job, trebuie sa fii atent la mai multe aspecte pentru a fi cu un pas in fata celorlalti candidati. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ajungi mai repede si mai usor pe lista scurta a angajatorilor.

1 Fii atent la cuvintele din job description

Angajatorii sunt foarte atenti si la anumite cuvinte-cheie pe care le folosesti in CV-ul tau. Daca vrei sa fii chemat cat mai repede la un interviu este foarte important sa introduci cateva cuvinte in CV-ul tau care sunt specificate in descrierea jobului.

2 Trimite CV-ul printre primii

Este extrem de important ca CV-ul tau sa fie printre primele 100, astfel iti vei mari considerabil sansele de angajare. Poti folosi sistemul de tip RSS, pentru a afla cat mai repede atunci cand este introdus un nou job care te intereseaza pe site-urile de recrutare.

3 Ai grija de profilul tau online

Inainte de a chema o persoana la interviu, angajatorii fac o verificare si pe Google, asa ca ai grija si de profilul tau online. Nu posta fotografii indecente, care nu denota profesionalism.

Sursa foto: business24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea