Cariera

#sarcini loc de munca #productivitate loc de munca #cariera

3 trucuri ca sa dai bine in ochii sefilor

Productivitatea la locul de munca este mai importanta ca niciodata. Angajatorii vor salariati care sa lucreze eficient si care sa-si indeplineasca sarcinile in timp util. Dar exista si cateva trucuri prin care le poti atrage atentia sefilor.

1. Informeaza-l

Unii coordonatori de echipa nu stiu bine sarcinile fiecarui om din subordine. De aceea, e treaba ta sa il provoci la o discutie privind indatoririle pe care le ai. E o ocazie buna de a sublinia aportul tau in cadrul echipei si de a-i propune proiecte interesante.

2. Ofera-te voluntar pentru sarcini suplimentare

Daca ai o pauza in care nu ai nimic de facut, nu te grabi sa stai cu mainile incrucisate, ci intreaba-ti seful daca nu are pentru tine vreo sarcina cu care sa vii in sprijinul departamentului in care lucrezi. Poate poti prelua, spre exemplu, din treburile lasate balta de un coleg plecat in concediu.

3. Asculta activ

In timpul sedintelor, fii atent la tot ce se discuta, ia notite si pune intrebari ca sa te asiguri ca ai inteles perfect demersurile pe care urmeaza sa le intreprinzi. Fii activ, dar nu in mod ostentativ, pentru ca ar putea sa bata la ochi.

Sursa foto: lingasmedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea