Cariera

#angajati # sef incompetent #limbaj de lemn #abilitati manageriale

3 situatii care iti arata ca nu esti condus de un sef competent

De multe ori, persoane care nu au nicio pregatire in management ajung sa aiba in subordine oameni pe care, bineinteles, nu reusesc sa ii coordoneze cu succes. Chiar daca nu isi jigneste angajatii, un sef de cosmar recurge la alte practici. Iata cateva situatii care iti arata ca nu ai un sef competent.

1 Crede ca ii ghicesti gandurile

Multi dintre asa-zisii manageri se infurie imediat ce au constatat ca nu ai indeplinit o sarcina pe care nu ti-a cerut-o, de fapt niciodata. Acest lucru afecteaza relatia sa cu angajatii, care isi dau seama rapid de slabele sale abilitati manageriale.

2 Nu poate lua o decizie

Un manager incompetent poate sa stranga toate informatiile de care are nevoie, insa este incapabil sa ia o decizie, iar aceasta dilema se transmite mai departe, lucrurile mergand din ce in ce mai prost.

3 Are un limbaj de lemn

Desi nu isi jignesc angajatii, unii manageri au un limbaj destul de grosolan, care le creeaza mari probleme subalternilor. Un prost manager nu poate comunica eficient cu angajatii sai, deoarece nu este capabil sa isi exprime coerent cererile.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea