Cariera

#deschidere firma #site-uri #firma #afaceri

3 site-uri utile pentru persoanele care isi deschid propria firma

Atunci cand incerci sa pui bazele primelor afaceri, haosul se poate instaura foarte usor - sunt atatea lucruri de facut, incat poti pierde controlul intr-o clipita. Lucrurile nu stau diferit nici in cadrul firmelor mari. De aceea, daca vrei ca business-ul tau sa prospere, recomandat este sa iei lucrurile sistematic si sa acorzi atentie sporita fiecarui detaliu.

Iata trei propuneri de site-uri foarte utile atat pentru firmele aflate la inceput de drum, dar si pentru companiile deja experimentate:

1design.ro

Designul interior al cladirii firmei tale este ca o carte de vizita pentru potentialii clienti care iti calca pragul. Cu cat acesta arata mai bine, cu cat se potriveste mai bine cu brand-ul tau si cu lucrurile pe care iti doresti sa le transmiti clientilor - confort, siguranta, profesionalism, caldura - cu atat te va ajuta mai mult in stabilirea colaborarilor viitoare.

Biroul de arhitectura 1design.ro, care ofera, printre altele, si servicii de consultanta, proiectare, amenajari interioare, design de mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, expertize tehnice, documentatii tehnice de urbanism si management de proiect si optimizarea costurilor de investitie, iti sta la dispozitie pentru amenajarea integrala a spatiului de lucru. Cele doua ingrediente cheie ale unei colaborari cu echipa 1design.ro? Inovatia adusa de echipa de experti, precum si adaptabilitatea acestora la dorintele si propunerile clientilor.

FixMyPC.ro

Astazi, toata activitatea unei companii depinde de echipamentele hardware si software, asa ca orice antreprenor are nevoie de serviciile unei companii IT de incredere - cand echipamentul nu functioneaza, cand angajatii nu se descurca cu utilizarea anumitor componente sau programe, cand serverul sau computerele folosite in cadrul firmei au de suferit din cauza virusilor, cand bazele tale de date trebuie protejate, cand ai nevoie de servicii profesionale de arhivare electronica a documentelor ori cand, pur si simplu, ti-ar servi consultanta si suportul tehnic al echipei.

FixMyPC asigura optimizarea intregului sistem IT prin servicii complete de hardware si software pentru ca lucrurile in compania ta sa mearga „ca pe roate”.

Aerolines.ro

Pana si Dumnezeu si-a luat, dupa ce a creat lumea, o zi de odihna. Tu iti poti lua ceva mai multe si te poti rasfata intr-o calatorie de tip city break. Este bine cunoscut faptul ca mintile odihnite sunt mult mai eficiente, asa ca poti apela la serviciile Aerolines.ro pentru planificarea vacantei care te va ajuta sa te reincarci cu forte proaspete. Vacantele scurte sau prelungite in destinatii europene, dar si locuri mai indepartate, precum Hong Kong, Dubai sau Tenerife, se afla la dispozitia ta, la doar cateva click-uri distanta. In plus, preturile sunt mai mult decat convenabile. Pretul unor bilete de avion Londra, Anglia - Bucuresti, Romania, de pilda, incep de la 89 de euro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea