Cariera

#angajati #reguli eticheta #reguli serviciu

3 reguli de conduita pe care nu trebuie sa le incalci la birou

Foarte multe persoane isi petrec majoritatea timpului la munca, biroul devenind practic cea de-a doua casa a lor. Pentru ca viata ta sa fie mai usoara si sa nu intampini probleme in acest nou "camin", trebuie sa fii atent si la conduita ta, deoarece pot exista situatii in care sa incalci reguli esentiale de etichete, fara sa iti dai seama. Iata cateva dintre acestea.

1. Critici un coleg de fata cu alte persoane

Una dintre cele mai importante reguli din cadrul unei multinationale este aceea de a face laudele publice si de a critica doar intre patru ochi. Incearca pe cat posibil sa nu critici un coleg de fata cu toate persoanele care se afla in birou. Acesta se va simti extrem de jignit si rusinat, iar greseala pe care a facut-o i se va parea iremediabila.

2. Certurile de fata cu clientii

Clientii trebuie sa stea departe de orice problema a firmei. Acestea se discuta intr-un cadru privat si nicidecum de fata cu clientii. In cazul in care vei fi surprins de unul dintre sefi ca te certi cu un coleg de fata cu un client, vei fi concediat pe loc.

3. Asculti muzica la casti

Desi foarte multi angajati fac acest lucru, se pare ca ascultatul muzicii la casti este o lipsa de respect fata de ceilalti colegi, deoarece practic de izolezi de restul echipei.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea