Cariera

#angajat #sef #angajat favorit

3 ponturi pentru a nu fi frustrat ca seful tau are un angajat favorit

Majoritatea managerilor au cate un angajat favorit care are parte de tratamente speciale. Este acel angajat care isi poate lua concedii atunci cand doreste, primeste invitatii la evenimente importante si bonusuri pentru reusitele sale.

Pentru ceilalti angajati - care nu au parte de aceleasi beneficii -, aceasta situatie este suparatoare si astfel apare frustrarea. Iata cativa ponturi care te-ar putea ajuta sa inlaturi sentimentele negative si sa nu le lasi sa-ti afecteze munca si chiar viata!


1. Nu face din aceasta situatie o obsesie

Degeaba te lamentezi ca seful tau are un favorit si acest lucru nu este corect. Obsesia pentru acest subiect nu iti face decat rau, astfel ca este cazul sa te indepartezi de subiect si sa-ti vezi de munca.


2. Cunoaste-ti seful mai bine

Daca iti intrebi seful cum a fost weekendul lui sau cu ce se ocupa in timpul liber nu inseamna ca ai o atitudine lingusitoare. Incearca sa iti cunosti mai bine seful, astfel incat sa ai o relatie mai apropiata cu el.


3. Renunta la modestie

Multi oameni sunt reticenti cand vine vorba sa arate rezultatele muncii lor si succesul obtinut. Pentru a avea o relatie mai buna cu seful tau este important sa renunti la modestie si sa ii arati de fiecare data cand faci o treaba buna.

Sursa foto: blog.aimvic.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea