Cariera

#sefi #cereri #promisiuni #subalterni #favoritisme #proiect

3 obiceiuri proaste ale sefilor care ii scot din minti pe subalterni

In orice companie, relatia sef-subaltern nu este intotdeauna una dintre cele mai bune. Chiar daca se afla pe o pozitie de conducere, un sef poate avea uneori si scapari, care pot afecta buna desfasurare a activitatii, sau ii pot exaspera pe subalterni cu cererile si obiceiurile lor.

Iata cateva dintre acestea:

1 Cereririle urgente

Unul dintre obiceiurile sefilor care ii exaspereaza pe subalterni sunt cererile urgente, de ultim moment, care presupun sa muncesti peste program sau de acasa, iar la final, cand livrezi materialul, sa afli ca, de fapt, nu mai era nevoie de acel proiect.

2 Promisiunile neonorate

Un alt obicei al sefilor care ii enerveaza la culme pe subalterni sunt promisiunile neonorate. De exemplu, te implica intr-un proiect solicitant pentru care iti promite o bonusare sau o promovare, insa la incheierea proiectului se face ca uita de aceasta promisiune sau iti spune ca ai inteles gresit.

3 Favoritismele

In orice companie exista cativa angajati care sunt favorizati, insa nu dupa criteriile profesionale. De aceea, multe persoane se simt defavorizate si indignate de faptul ca sefii nu-si dau seama cine munceste efectiv si cine petrece degeaba timpul la munca.

Sursa foto: olgalady.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea