Cariera

#parfumuri femei #obiceiuri job #rosul unghiilor #manichiura

3 obiceiuri de infrumusetare care te pot costa jobul

Un CV complet, o impresie buna la interviu, dar si o buna pregatire profesionala iti pot aduce jobul mult visat. Partea grea vine insa dupa aceasta etapa, sa iti pastrezi jobul. Cercetatorii din Marea Britanie au realizat un studiu din care a reiesit ca unele persoane isi pot pierde jobul chiar si din cauza unor obiceiuri de infrumusetare. Iata cateva dintre acestea.

1 Te parfumezi prea mult

Daca lucrezi intr-un birou, nu este bine sa exagerezi cu mirosurile. Aroma pe care o folosesti nu poate fi pe placul tuturor colegilor si poate crea o atmosfera de tensiune si sa afecteze buna desfasurare a activitatii. Cand mergi intr-o colectivitate este bine sa te parfumezi subtil.

2 Manichiura stridenta

Unghiile pot spune foarte multe despre tine, insa incearca sa nu exagerezi cu desenele, strasurile sau alte accesorii, deoarece poti da dovada de neprofesionalism si nu inspiri incredere. De asemenea, ai grija ca unghiile tale sa aiba marimea potrivita incat sa nu faci zgomot atunci cand tastezi la calculator.

3 Rosul unghiilor

Acest obicei poate indica faptul ca esti o fire nervoasa, care se plictiseste repede, ceea ce nu ii va incanta prea mult pe sefii tai. De asemenea, rosul unghiilor mai poate spune despre tine ca nu stai prea bine la capitolul igiena.

Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea