Cariera

#cariera #loc de munca #companie #angajati #sef angajat

3 motive pentru care companiile isi pierd angajatii buni

Angajatii talentati si seriosi raman in companii pana in momentul in care simt ca nu mai pot evolua. Astfel, chiar daca li se ofera salarii mai mari, angajatii profesionisti prefera sa aleaga un job cu o remuneratie mai mica decat sa nu evolueze in cariera lor. Iata cateva motive care ii fac pe angajatii buni sa renunte la un job:

1. Nu au un proiect atragator

Evolutia continua si viziunea concreta asupra viitorului sunt doua dintre cele mai importante motive care ii tin pe angajatii buni la un job. Pentru ei este foarte important ca munca lor sa se vada si sa aiba un sens.

2. Nu pot avea o imagine de ansamblu

Angajatii valorosi trebuie sa fie in contact permanent cu noutatile si cu tot ceea ce se intampla in companie. In momentul in care pierd acest control, acestia isi indreapta interesul spre alte companii.

3. Nu pot comunica cu liderii

Angajatii buni pot renunta cu usurinta la un job in momentul in care nu mai pot avea o buna comunicare cu sefii lor, care sunt oameni-cheie in evolutia si impulsionarea lor.

Sursa foto: www.eureko.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea