Cariera

#cuvinte cheie #cv #e-mail #angajatori #candidati #aplicanti

3 metode prin care vei atrage atentia angajatorilor asupra CV-ului tau

Concurenta pe piata muncii este din ce in mai mare, de aceea este foarte dificil sa atragi atentia angajatorilor asupra CV-ului tau. Pentru a avea insa succes si pentru a suscita curiozitatea firmelor angajatoare la care iti depui CV-ul poti apela la niste trucuri. Iata cateva dintre ele.

1 Ai grija la cuvintele-cheie

Fiecare angajator tine cont de anumite criterii clare in selectia sa, chiar daca nu are un program cu care isi selecteaza CV-urile. Aceste criterii sunt specificate, de regula, in anuntul de angajare, asa ca este important sa introduci in CV-ul tau aceste cuvinte-cheie.

2 Fii printre primii aplicanti

Urmareste periodic anunturile de joburi si aplica la cele care nu au inca foarte multi candidati. Aceasta tehnica are deseori rezultate pozitive, pentru ca nu toti angajatorii au rabdare sa citeasca toate CV-urile pe care le primesc si se limiteaza la primele 100.

3 Mergi pe contactul direct

Contactul direct cu firma angajatoare este foarte important, asa ca nu e deloc o idee rea sa trimiti, pe langa CV, si un e-mail convingator direct la companie. Unii angajatori apreciaza astfel de initiative.


Sursa foto: www.bestjobs.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea