Cariera

#salariu #angajare #interviu angajare #negociere salariu

3 lucruri pe care trebuie sa le negociezi la interviul de angajare in privinta salariului

In conditiile actuale ale economiei, in care cu greu mai poti gasi un job bine platit pe piata muncii, la interviul de angajare nici pretentiile tale salariale nu pot fi foarte mari. Poti apela insa la alte beneficii financiare pe care le poate oferi o companie. Iata cateva dintre acestea:


1. Cere un termen mai scurt pentru renegocierea salariala

Daca angajatorul iti propune la interviul de angajare o renegociere a salariului dupa o anumita perioada, cere ca aceasta sa fie cat mai scurta. Nu in primele trei luni, deoarece este prea putin, ci dupa sase luni minim.


2. Foloseste-te de diurne sau de decontarea transportului

La cererea unui salariu fix mai mare, angajatorul va fi intotdeauna mai reticent, asa ca incearca sa te folosesti si de celelalte beneficii pe care le poate oferi o firma, precum tichetele de masa, decontarea transportului sau diurnele.


3. Bonusurile

Daca nu ai obtinut salariul dorit la interviul de angajare, ii poti propune angajatorului sa iti ofere anumite bonusuri in functie de performantele atinse. Niciun angajator nu va spune nu acestei oferte atat timp cat un salariat aduce bani in plus companiei.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea