Cariera

#cv #atitudine #agresivitate #interviu angajare #greseli angajare

3 lucruri care ii enerveaza la culme pe angajatori

Daca esti in cautarea unui loc de munca, trebuie sa stii ca pe angajatori nu ii impresionezi doar cu un CV foarte bun, ci si cu atitudinea ta. Asadar, comportamentul pe care il ai la un interviu conteaza extrem de mult, deoarece unele greseli de conduita pot fi extrem de iritante pentru recrutor. Iata cateva dintre lucrurile care ii enerveaza la maxim pe angajatori.

1. Ai grija la implicarea personala

In cadrul unui interviu de angajare trebuie sa nu implici deloc partea personala in discutie. Nu te lamenta de datoriile pe care le ai sau alte probleme personale. Pe angajator il intereseaza strict partea profesionala, asadar toate celelalte amanunte sunt inutile pentru el.

2. Nu folosi un limbaj colocvial, prea prietenos

CV-urile trebuie sa fie in general extrem de neutre si obiective in limbaj. Nu incerca sa impresionezi angajatorul cu cuvinte prea pompoase sau foarte familiare. Tine cont de oficialitatea pe care o impune un proces de recrutare si adopta un limbaj decent si cat mai profesional.

3. Nu fi agresiv

Una dintre tacticile pe care le folosesc recrutorii pentru a-si da seama cu adevarat de personalitatea unui candidat este agasarea acestuia cu zeci de e-mailuri sau cerinte.

Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu reactionezi agresiv, deoarece scopul recrutorului este acela de a-ti testa rabdarea.

Sursa foto: careerhubblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea