Cariera

#cariera #disney #dezvoltare #riscuri #perspective

3 lectii de cariera de la eroii Disney

In copilarie, filmele Disney te invata cateva lectii de viata. Insa, din povestile Disney poti extrage idei importante si la maturitate, pe care sa le aplici atunci cand iti cauti un loc de munca. Comerecommended.com a realizat un top al celor mai importante invataminte de la personajele Disney, care te pot ajuta in cariera.


1. Nu-ti fie teama sa risti

De la personajul Aladdin poti invata ca este bine sa risti. Astfel, daca nu esti multumit de locul de munca, trebuie sa faci tot posibilul sa gasesti un alt job care sa-ti aduca satisfatii. Nu-ti fie teama de riscuri!


2. Cauta noi perspective, cum face si Pocahontas

Este important sa nu ramai blocat concentrandu-te pe o singura perspectiva in cariera ta. "Daca mergi pe urmele unor straini, vei invata lucruri pe care nu ai stiut niciodata ca nu le stii", spuneau Pocahontas si John Smith in filmul Disney. Asadar, cauta in permaneta noi perspective, pentru a avea o cariera de succes.


3. Fiecare actiune este importanta

In filmul Disney, Hercule, exista un cantec intitulat "Go the distance", care sublineaza faptul ca fiecare decizie pe care o faci in viata este valoroasa. Toate eforturile depuse in cariera, precum si toare reusite sau esecurile, sunt importante pentru a merge mai departe.

Sursa foto: ngewall.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea