Cariera

#make-up #afaceri #personal shopper #afaceri femei tinere #accesorii handmade

3 idei de afaceri pentru femeile tinere

Te-ai saturat de jobul stresant pe care il ai si simti ca nu mai ai nicio satisfactie profesionala? Atunci este momentul sa te gandesti serios sa iti construiesti propria afacere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi bine domeniul in care vrei sa activezi si ce beneficii materiale, dar si personale ai putea avea. Iata cateva idei de afaceri in care se pot implica femeile tinere.

1 Personal shopper

Daca esti pasionata de moda si ai un simt estetic foarte dezvoltat, poti sa incepi o afacere in acest domeniu. Astfel vei imbina utilul cu placutul. Un personal shopper este un consultat vestimentar ce ofera sfaturi despre tinute si stil. Pentru a porni aceasta afacere este important sa iti creezi un blog sau o pagina de Facebook, unde sa iti promovezi afacerea.

2 Fa accesorii handmade

Accesoriile unicat, precum cele handmade, au inceput sa fie din ce in ce mai cautate, asa ca nu ezita sa pornesti o afacere in aceasta directie. Cheltuielile pentru fabricarea lor sunt destul de mici, ceea ce te va ajuta sa ai un profit destul de bun.

3 Apuca-te de make-up

Poti castiga o suma frumusica de bani daca esti pasionata si de make-up. Numeroase femei cauta persoane profesioniste si talentate pentru a le aranja cu ocazia unor evenimente deosebite.

Sursa foto: makeup.lovetoknow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea