Cariera

#telefon mobil #barfa #greseli cariera

3 greseli involuntare care te pot costa jobul

Ultimele studii realizate pe piata muncii au aratat ca foarte multi angajati isi pierd din credibilitate si au performante mult mai slabe la munca sau in cariera din cauza unor greseli pe care le fac fara sa isi dea seama ca acestea ar putea sa le afecteze pe viitor activitatea profesionala. Iata cateva dintre acestea.

1. Barfa

Incearca sa stai cat mai departe de persoanele care cauta mereu sa afle cele mai noi informatii, deoarece barfele nu isi au rostul la locul de munca. In cazul in care te deranjeaza ceva, vorbeste direct cu persoana in cauza, si nu susoti pe la colturi. Pe langa faptul ca barfa te va face sa pierzi timp la locul de munca, ai putea fi vizat in companie si ca o persoana lipsita de credibilitate.

2. Telefonul mobil

Desi nu pare un instrument care ti-ar putea distruge cariera, exista momente in care telefonul mobil poate fi unul dintre cei mai mari inamici ai tai, mai ales in ceea ce priveste business-ul ori cariera. De fiecare data cand esti intr-o intalnire sau pur si simplu intr-o conversatie cu un coleg renunta la telefonul mobil, deoarece apelurile sau mesajele pe care le primesti iti vor atrage cu siguranta atentia, intrerupandu-ti intalnirile importante sau conversatiile, gest ce poate fi catalogat ca o lipsa de respect pentru interlocutor.

3. Amanarea 

Atunci cand ai o idee noua sau o sarcina de facut nu mai amana momentul punerii in practica a acestora. Realizeaza task-urile pe care le ai de facut chiar in momentul in care le-ai primit. Amanarea lor te poate duce intr-un punct in care ai putea uita de ele, ceea ce va aduce cu sine sanctiuni sau mustrari.

Sursa foto: daveribble.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea