Cariera

#tata #concediu #scoala mamei

10 zile de concediu platit pentru tatii care urmeaza cursurile "Scoala mamei"

Tatii care obtin un atestat ce dovedeste ca au absolvit cursurile " Scoala mamei " pot beneficia de 10 zile de concediu platit, dupa ce sotia naste.

Programul "Scoala mamei" a inceput la Ploiesti in urma cu doua luni. Pana acum doua serii de viitori tati au absolvit deja cursurile gratuite.

Organizate mai intai la maternitatea din Ploiesti, cursurile "Scoala mamei" sunt acum disponibile in multe spitale din tara.

Cursurile, predate de moase profesioniste cu studii superioare, dureaza patru saptamani.

Viitorii parinti invata infomatii legate de sarcina, travaliu , nastere, recoltare de celule stem, alaptare si ingrijirea bebelusilor.

Daca participa la cursuri alaturi de sotiile lor insarcinate, viitorii tati primesc un atestat in baza caruia pot beneficia de zece zile de concediu platit dupa nasterea copilului, potrivit CariereOnline.ro.

Pana acum, 22 de barbati din Prahova au obtinut atestat de cursant la "Scoala mamei"t. Cei mai multi interesati de aceste cursuri au studii superioare, traiesc in mediul urban si au un venit mediu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea