Cariera

#interviu #cariera #interviu angajare # cum te porti la interviu #cum te imbraci interviu

Vrei sa ai succes la interviul de angajare? Iata ce culori iti pot purta noroc

Poate nu ai crede, dar la interviul de angajare conteaza foarte mult si cativa factori aparent marunti, precum culorile pe care le abordezi in tinuta ta. Astfel, pe langa o buna pregatire profesionala si atitudinea potrivita, la interviul de angajare trebuie sa porti anumite nuante pentru a avea noroc.

Angajatorii sustin ca aceste culori sunt albastrul si negrul. La polul opus se afla portocaliul, despre care recrutorii spun ca este cea mai nepotrivita culoare pentru un interviu de angajare deoarece sugereaza neprofesionalism. Totusi, pentru 25% din angajatorii participanti la un studiu realizat de CareerBuilder, portocaliul este o culoare perfecta pentru un interviu de angajare.

Totul depinde de ceea ce vrei sa sugerezi, deoarece culorile pot arata angajatorului ce trasaturi de caracter ai. Astfel, in cazul in care doresti sa ocupi o functie executiva trebuie sa porti negru.
Potrivit studiului, cei mai multi angajatori asociaza negrul cu leadershipul.

In cazul in care vrei doar sa fii doar membrul unei echipe, cel mai bine ar fi sa porti albastrul, iar daca vrei sa arati ca esti o persoana indrazneata, bine pregatita si dornica de detinere a puterii, atunci trebuie sa porti rosu.

Sursa foto: gandul.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea