Cariera

#UnivStud #absolventi liceu #universitate

UnivStud este ajutorul de nepretuit al absolventilor de liceu

Educatia este primul pas pe care un om il poate face catre viitorul sau, aceasta fiind modalitatea cea mai eficienta prin care o persoana isi poate stimula puterea castigului si, de asemenea, ii determina o crestere a sanselor de angajare. Cu toate acestea, absolventii de liceu nu sunt 100% convinsi ca sistemul de invatamant universitar ar putea sa le asigure un viitor mai bun, ceea ce face ca acestia sa renunte la ideea de a urma cursuri superioare de formare educationala. Insa, in cazul in care absolventii si viitorii studenti au nelamuriri cu privire la cursurile de invatamant superior, echipa UnivStud vine in ajutorul acestora, oferindu-le informatii pretioase cu referire la domeniile de invatamant superior atat din Romania cat si din alte tari.

Activitatea echipei UnivStud se bazeaza pe informarea tinerilor cu privire la optiunile educationale existente atat in Romania, cat si inafara, astfel incat viitori studenti sa identifice, cu usurinta, ce domeniu li se potriveste cel mai bine si care ar putea sa le ofere un viitor cat mai simplu.

Avand in vedere ca perioada examenului de bacalaureat se apropie de final, absolventii isi vor indrepta atentia catre facultatea pe care vor dori sa o urmeze; cu toate acestea, foarte multi dintre acestia nu sunt decisi cu privire la domeniul pe care doresc sa il urmeze si, de aceea, echipa UnivStud le vine in ajutor, oferind o serie de servicii de mare ajutor, ce contribuie la formarea celei mai importante decizii din viata unui om.

Ce sfaturi ofera UnivStud?

UnivStud furnizeaza cele mai bune sfaturi viitorilor studenti, reusind sa raspunda chiar si la cele mai comune intrebari din randul acestora: "Ce facultate sa aleg?", "De unde am sa stiu ca facultatea aleasa este domeniul potrivit pentru mine?", "Oare domeniul pe care il voi alege imi va asigura un viitor bun?", "Imi voi gasi ceva de munca cu facultatea pe care o voi urma?" etc. Astfel, pentru ca astfel de intrebari sunt firesti in mintea unui viitor student, UnivStud isi propune sa ofere informatiile necesare cu privire la peste 50 de domenii de studiu, programe de licenta dar si de masterat, atat din Romania, cat si din strainatate, astfel incat orice absolvent de liceu sa isi gaseasca domeniul de studiu potrivit pentru persoana sa.

Mai mult decat atat, pe pagina web oficiala a UnivStud, www.univstud.ro, absolventii au posibilitatea de a compara diverse informatii in ceea ce priveste facultatile sau universitatile optate, lucru ce contribuie la formarea unei idei cat mai clare asupra domeniului de studiu pe care doreste sa il urmeze.

Este dificil procesul de alegere al unei facultati? Deloc! Iar UnivStud explica de ce

Liceul este una din cele mai frumoase perioade din viata unui om, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se si incheie. O multime de absolventi de liceu isi doresc sa isi continuie studiile superioare insa, din pacate, nu stiu ce domeniu sa urmeze. Iar, pentru ca acest lucru este normal in viata unui absolvent de liceu, UnivStud isi propune sa ii ajute pe acestia, furnizand urmatoarele servicii:

1. Optiuni educationale - cu UnivStud, viitorii studenti pot sa identifice mai usor optiunile educationale din sistemul de invatamant superior;

2. Informatii exacte si corecte - pe pagina web a UnivStud, absolventii beneficiaza de informatii gratuite privind oportunitatile de studiu, care este procesul de aplicare la o facultate dar si care ar putea fi costurile studiilor;

3. Comparatie intre diferite institutii de invatamant superior - pe pagina web www.univstud.ro, absolventii de liceu au sansa de a compara universitatile si facultatile ce prezinta interes pentru ei, in functie de criteriile care prezinta o importanta mai ridicata;

4. Stiri educationale - atat absolventii de liceu, cat si studentii, pot afla o multime de stiri legate de evenimente din invatamant, beneficiind de o multime de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

Cele mai bune stiri educationale oferite de UnivStud

"Suntem o echipa tanara, dinamica si ne dorim ca prin intermediul site-ului UnivStud.ro sa venim in ajutorul tinerilor cu informatii cu referire la diferite domenii de invatamant specifice programelor de licenta, dar si master existente atat in Romania, cat si in afara tarii noastre" - sustine echipa UnivStud. Si, pentru ca educatia reprezinta "celula" ce sta la baza dezvolatrii unei societati sanatoase, informatiile educationale oferite de UnivStud pot fi gasite in mediul online pe pagina web www.univstud.ro.

"In viziunea noastra, educatia reprezinta dezvoltarii personale, sociale si profesionale deoarece educatia este ceea ce supravietuieste dupa ce tot ce a fost invatat a fost uitat. Consideram ca suntem un punct de sprijin pentru studenti, dar si un ajutor la indemana in luarea unei decizii sigure a absolventilor de liceu" - adauga echipa UnivStud.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea