Cariera

# avocat bucuresti # casa de avocatura bucuresti # radulescu musoi #marius iosif

Un judecator lasa magistratura pentru avocatura

Cu o experienta de 12 ani in materia dreptului penal si a celui comercial, Marius Iosif a devenit din această luna partener in cadrul Radulescu & Musoi. El s-a alaturat casei de avocatura si ca specialist in ariile de drept comercial, societar, administrativ-fiscal si al concurentei.

Fostul magistrat Marius Iosif va coordona Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul Rădulescu & Mușoi, fiind arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și practician în insolvență. De asemenea, noul partener va reprezenta portofoliul de clienți de către Rădulescu & Mușoi în litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a celor arbitrale, naționale ori internaționale.

Experiența acumulată ca magistrat în materie penală și ocuparea funcțiilor de director al Direcției de Analiză și Avizare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiției sau de director General al Administrației Naționale a Penitenciarelor a condus la cooptarea lui Iosif ca membru în Comisia de elaborare a noului Cod de procedură penală. Toate acestea consolideaza expertiza lui avocat în cauzele de drept penal al afacerilor.

Formarea profesională a noului partener este completată de studii academice în cadrul Eberhard Karls Universität - Tübingen (Germania) și al Universității „Alexandru Ioan Cuza” - Iași, al celor doctorale în cadrul Facultății de Drept – Universitatea din București.

Marius Iosif va coordona un olectiv de avocați seniori și stagiari, țintind etalarea Rădulescu & Mușoi în topul caselor de avocatură de litigii. Astfel, la un an de la înființare, echipa Rădulescu & Mușoi își lărgește aria de servicii de avocatură deja recunoscută în piața de legal, aceea de consiliere pe întreg spectrul avocaturii de bussines.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea