Cariera

#regrete cariera #cariera #job

Top 5 cele mai mari regrete in cariera. Scapa de ele in 2015!

Nu este niciodata prea tarziu pentru o schimbare in viata profesionala. Dar pentru a nu regreta ceva, este important sa stii ce trebuie sa eviti! Un studiu informal recent, derulat in cadrul Universitatii Harvard, dezvaluie care sunt cele mai mari regrete ale angajatilor.

 

1. Sa optezi pentru o cariera banoasa, dar care nu te face sa te simti implinit. "Acesta s-a dovedit cel mai mare regret dintre toate: de a fi ales o cariera care le-a asigurat venituri generoase participantilor, dar care nu a fost si satisfacatoare, in cele din urma", a afirmat  coordonatorul studiului, Daniel Gulati.

 

2. Sa amani schimbarea in cariera pe care ti-o doresti.

 

3. Sa nu ai increderea ca iti poti deschide afacerea proprie.

 

4. Sa iti irosesti anii de scoala. "Desi astazi tot mai multi tineri urmeaza o facultate, o buna parte dintre participantii la studiu au afirmat ca si-ar fi dorit sa fi acordat mai multa atentie studiului, astfel incat sa aiba apoi parte de un prim job cu potential de crestere", a mai precizat Daniel Gulati.

 

5. Sa nu iti asculti intuitia in sfera profesionala, ratand astfel oportunitati importante.

Sursa foto: missjeannie.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea