Cariera

# cv perfect #angajari google #loc de munca #cariera

Top 10 firme la care merita sa te angajezi in 2015

Site-ul Glassdoor.com a lansat zilele trecute topul celor mai bune companii IT pentru care sa lucrezi in 2015. Statistica include 50 de multinationale si a fost realizata pe baza feedback-ului angajatilor.

1. Google

Potrivit realizatorilor topului, Google merita sa ocupe primul loc intrucat compania reuseste sa-i atraga pe cei mai buni specialisti in domeniu, dar si pentru beneficiile pe care le acorda angajatilor.

2. F5 Networks

F3 Networks ocupa locul secund pe lista companiilor cu profil tehnic ce trebuie luate in calcul invederea angajarii in anul care vine. Atuurile: salarii mari si o atmosfera buna de lucru.

3. Facebook

Mark Zuckerberg se pare ca stie cum sa-si mentina angajatii fericiti, fie ca le pune la dispozitie sali de jocuri video sau le plateste angajatelor pachetul de recoltare si congelare a ovulelor.

4. Qualcomm

Compania de telecomunicatii Qualcomm a fost laudata pentru numeroasele traininguri pe care le pune la dispozitia angajatilor.

5. Adobe

Compania de software Adobe a fost si ea laudata de catre angajati, care se arata multumiti de bonusurile pe care le primesc, dar si de atmosfera de la locul de munca.

Pe urmatoarele locuri se numara, in ordine, MathWorks, Apple, LinkedIn, Zillow si Mindbody.

Foto: mashable.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea