Cariera

#salarii romani #salarii tarile arabe #locuri de munca in tarile arabe

Tarile arabe ofera salarii de 14.000 euro romanilor

Ofertele de munca din tarile arabe au devenit tot mai tentante pentru romani odata cu scaderea salariilor din Europa si aparitia de noi restrictii de munca.

In aceste tari, nivelul de trai a devenit in ultima perioada comparabil cu cel al tarilor dezvoltate din UE. Tari arabe, cum ar fi: Qatar, Bahrain, Dubai, Arabia Saudita, Kuwait, Abu Dhabi, ofera din ce in ce mai multe oportunitati de angajare cetatenilor romani in domenii precum It, Hoteluri/Turism, Restaurante, Industrii si Productie, Inginerie, Personal Medical/Sanitar.

De obicei, se face o mare greseala in momentul in care oamenii aleg tara unde doresc sa munceasca. Singurul aspect pe care romanii il iau in considerare cand fac aceasta alegere este salariul si de aceea, daca intr-o anumita tara salariul este mare, in general oamenii doresc sa munceasca in acea tara. Acest rationament este total gresit.

Pe baza acestui rationament, in capul listei tarilor preferate de romani, inca se afla Marea Britanie. Problemele apar dupa ce se ajunge in Anglia. Doar atunci oamenii observa ca desi salariul este mai mare decat in celelalte tari, costurile necesare asigurarii unui nivel de trai decent sunt imense.

  •   2012-04-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii