Cariera

#manageri #statistici #gestionare timp

Statistica: 90% dintre manageri nu stiu sa gestioneze timpul pe care-l au la dispozitie

Circa 90% dintre manageri pierd timpul cu tot felul de activitati ineficiente, potrivit unui studiu publicat de Revista Cariere.

Statistica arata ca doar 10% dintre manageri reusesc sa gestioneze eficient timpul pe care-l au la dispozitie.

"Daca ii privesti de la distanta, pe cei mai multi dintre manageri poti sa ii vezi repezindu-se din intalnire in intalnire, verificandu-si constant e-mailurile, luptandu-se cu urgente - o activitate uluitor de febrila, care nu permite aproape niciun fel de timp pentru reflectie", a declarat Connie Larkin, un Executiv Coach care tine cursuri de productivitate la companiile de pe piata din Romania.

Larkin explica ca, desi managerii cred ca fac lucruri extrem de importante, ei nu fac altceva decat sa-si iroseasca timpul "invartindu-se in cercuri".

In ceea ce priveste managerii eficienti, specialistul este de parere ca succesul lor este o combinate de Energie (care vine dintr-un angajament personal fata de obiectivul urmarit) si Focus (capacitatea de a te concentra asupra obiectivului, pana in momentul in care acesta a fost atins).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea