Cariera

#lista de meserii #meserii #cele mai bune meserii #meserii in lume

S-a stabilit care sunt cele mai bune meserii din lume

Cercetatorii americani au stabilit ca cele mai bune meserii din lume din punct de vedere al salariului sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. De partea cealalta, cele mai prost platite sunt cele de taietor de lemne si de reporter, potrivit Wall Street Journal.

Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de site-ul CareerCast.com, specializat in cautarea de locuri de munca. Potrivit studiului, matematicienii realizeaza un venit mediu anual de 101.360 de dolari, statisticienii estimand ca incasarile acestora urmeaza sa sporeasca cu 23% in urmatorii opt ani. Pozitia urmatoare din punct de vedere al castigurilor este ocupata de profesorii universitari, cu un venit mediu anual de 68.970 de dolari, si de statisticieni, cu 75.560 de dolari.

La coada clasementului se afla taietorii de lemne, care castiga 24.340 de dolari, reporterii, cu putin peste 37.000 de dolari. Printre cei cu meserii prost platite sunt cei care lucreaza in salubritate si in serviciile de interventii de urgenta.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea