Cariera

#profi #angajari #magazine profi #angajari profi

Profi deschide inca 10 magazine si da startul unei noi campanii de angajari

Lantul de magazine Profi va mai deschide inca 10 unitati pana la finele lui 2012 si anunta o noua campanie de recrutare de personal.

"Din ianuarie si pana acum, am deschis deja 24 de magazine si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului vom deschide inca cel putin 10", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

In prezent, sunt disponibile urmatoarele posturi: Manager Trainee - sef de magazin, specialisti recrutare si selectie, preparatori marfa, sefi de magazin si adjunct de sef de magazine.

De asemenea, se cauta lucratori comerciali si casieri in urmatoarele orase: Brasov, Satu Mare, Bistrita, Ploiesti, Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Potrivit anunturilor postate pe site-urile de recrutare, numarul total al posturilor disponibile in reteaua de magazine Profi este de cel putin 100.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea