Cariera

#mba #master #program #executive #business

Preturile programelor MBA din tara noastra cresc cu pana la 1500 de euro

Managerii care vor sa urmeze un program MBA trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar, noteaza Ziarul Financiar. Asta dupa ce sapte din cele 13 scoli de afaceri care activeaza in tara noastra au majorat pretul programelor de MBA sau Executive MBA cu marje cuprinse intre 500 si 1.500 de euro.

Scolile de MBA au crescut preturile si anul trecut, cu valori de aproximativ 20%. In acest an, Bucharest School of Management, care ofera pe piata locala MBA-ul Romano-Canadian este una dintre scolile care au crescut cel mai mult pretul, cu o majorare de 1500 de euro. Nici CEU Business School , una din cele mai mari scoli de afaceri din Europa Centrala si de Est , nu se lasa mai prejos si a anuntat ca majoreaza pretul programului de Executive MBA, de la 18.600 la 21.000 de euro.    

Un aspect important de mentionat insa este acela ca desi in crestere, taxele programelor de acest fel de pe piata romaneasca sunt la jumatate comparativ cu cele europene si de patru sau cinci ori mai mici decat tarifele practicate de marile scoli de afaceri, ca Harvard sau London Business School, unde un program de MBA poate ajunge si la 50.000 - 70.000 de euro.
 
Cei care doresc sa se inscrie la un program de master sau un MBA pot face un prim pas chiar in aceste zile, caci la Bucuresti, la hotel Intercontinental , va avea loc Romanian International Master & MBA Exhibition, un targ international de master si MBA organizat de Grupul Educativa. In cadrul acestui eveniment participantii vor putea participa la un prim interviu cu reprezentantii institutiilor participante, putand castiga una dintre bursele disponibile in cadrul targului, in valoare de peste 50 de mii de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea