Cariera

#locuri de munca #lidl #locuri de munca lidl #posturi vacanta lidl

Posturi vacante in reteaua de magazine Lidl

Reteaua de magazine Lidl a demarat o campanie de angajari in orasele Campulung Moldovenesc si Vaslui, anunta realitatea.net.

La Vaslui sunt disponibile posturi de sefi de magazin si de lucratori comerciali. La Campulung Moldovenesc se cauta lucratori comerciali si casieri.

Incepand cu luna iunie se fac angajari in Targu-Jiu, Zarnesti si Ploiesti. La Ploiesti se angajeaza un director adjunct de magazin, dar si lucratori comerciali. Directori adjuncti se cauta si la Targu-Jiu.

Un alt oras in care Lidl recruteaza personal este Valenii de Munte, unde sunt vacante posturi de lucratori comerciali. Compania mai face angajari sporadice si pentru unitatile din Bucuresti.

Lidl apartine concernului german Lidl & Schwarz si este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Activeaza in peste 20 de tari si numara circa 9.000 de magazine.

Sursa foto: cugetliber.ro

  •   2012-06-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

A venit vara si asa cum tu ai dreptul la o vacanta relaxanta, dupa care sa revii cu forte proaspete, si casa ta merita o improspatare. Si cum ai putea sa o faci decat cumparand cateva piese noi de mobilier. Lem’s iti ofera acum ocazia sa economisesti bani pentru vacanta cu ajutorul voucherelor cadou pentru mobilier![...]

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare