Cariera

# conferinte femei de cariera #femei de cariera #cariera

Participa si tu la conferinta "Femei de Cariera", editia a VII-a, din 21 septembrie 2017. Intrarea este gratuita

De la femei de succes, vedete si speakeri cu experienta, fiecare iti va dezvalui secretele succesului in cariera si afaceri, iar noi, echipa woman2woman te premiem pentru simpla ta prezenta la conferinta. Surprizele se tin lant inca de la intrarea in sala.

Pe 21 septembrie 2017, in Bucuresti, te asteptam sa ni te alaturi la cea de-a VII-a editie a conferintei "Femei de cariera". Eveniment organizat in exclusivitate de Woman2Woman.ro si prezentat de Dorina Florea.

Daca inca nu esti convinsa de participare, iata cateva motive care te vor ajuta sa te decizi mai usor:

1.Intalnesti femei de cariera, de top si specialisti care iti vor impartasi din experienta lor profesionala si personala.

2. Pe langa petrecerea timpului intr-un mediu relaxat si prietenos, poti sa afli lucruri care te pot ajuta in viitoarea ta cariera.

3. In plus, esti intampinata inca de la intrare cu nenumarate surprize, care se tin lant pana la fina

Primesti informatiile gratuit, fara sa platesti nimic.

4. Iei pulsul unor astfel de evenimente de la profesionisti, avand in vedere ca suntem la cea de-a VII-a editie a conferintei "Femei de cariera".

5. Vei putea sa faci cunostinta cu speakerii si vedetele care te-au inspirat. Puteti face chiar schimb de carti de vizita sau de experiente.

6. Daca ai intrebari sau anumite nedumeriri cu privire la cariera ta, acum ai posibilitatea sa ceri sfatul specialistilor. Vino cu lectiile facute de acasa. Poti adresa intrebari direct specialistilor.

7. Esti antreprenoare la inceput de drum? Cu atat mai mult trebuie sa participi. Evenimentul poate fi considerat suport didactic in dezvoltarea viitorului tau business de antreprenor. Iti poti contura mai bine traseul profesional pe care doresti sa il parcugi in viitor.

8. Pentru ca totul este gandit in avantajul tau, iti oferim si o binemeritata pauza, unde poti savura cateva sneaksuri si cafea si poti socializa in voie. Profita din plin. Acum e momentul sa abordezi invitatul care te-a inspirat cel mai mult sau poti socializa in voie cu prietenele care te-au insotit.

9. La final, ii oferim fiecarei invitate posibilitatea sa participe, gratuit, la o tombola cu premii. Extragerea finala va avea loc chiar la finalul conferintei. Daca ai rabdare, la final chiar tu poti pleca acasa cu premiul cel mare.

10. In plus, vei dobandi cunostinte utile in ale antreprenoriatului, care te pot ajuta pe viitor. Totul, gratuit.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care nu trebuie sa ratezi o noua editie a conferintei "Femei de cariera", cea de-a VII-a, organizata in cel mai mic detaliu de Woman2Woman.ro.

Nu trebuie decat sa-ti rupi cateva ore din timpul tau pretios, pentru a petrece impreuna cu noi cateva ore memorabile, intr-un cadru bine organizat, relaxat si motivational.

Timpul trece, nu lasa totul pe ultima suta de metri. Rezerva-ti din timp un loc in sala. Numarul de locuri este limitat. Nu trebuie decat sa trimiti mail cu datele tale personale pentru inscriere. Pentru a fi la curent cu date si informatii noi despre conferinta, aboneza-te la newsletter-ele noastre.

Daca te-am convins, vino si tu alaturi de noi pe data de 21 septembrie 2017, la intalnirea ta preferata, editia cu numarul VII, a conferintei "Femei de Cariera".

Nu poti ajunge la conferintele Woman2Woman.ro pentru ca nu poti lipsi de la serviciu, dar ai vrea sa participi? Iata ce solutii iti propunem.

Sponsor principal: Carrefour

Partener media principal: Acasa.ro

Sponsori secundari: Himalaya, SEOmark.ro, Domeniile Samburesti

Parteneri media secundari: Business24, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8, Mujer, PR2Advertising.ro, Romania Libera, Trendyland, Ziare.com

Bloguri partenere: AndraNistor.ro si PRcafe.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea