Cariera

#angajari #orange #vodafone #posturi disponibile

Orange si Vodafone fac angajari. Afla ce posturi sunt disponibile!

Din ce in ce mai multe companii prefera sa recruteze personal cu ajutorul cu retelelor de socializare, acolo unde profilul online inlocuieste CV-ul clasic, scrie realitatea.net.

Vodafone si Orange, doi dintre cei mai importanti operatori de poe piata de telefonie mobila din Romania, au scos la concurs o serie de posturi pe reteaua de socializare profesionala LinkedIn.

Orange Romania cauta personal pentru urmaoarele posturi: dezvoltator web, CRM Software Engineer, Unix-Linux System Engineer, Software Development Team Leader si ERP Software Development Engineer, Inginer Infrastructura, dezvoltator software.

La Vodafone Romania sunt disponibile urmatoarele joburi: inginer (Back Office), manager de proiect, Regional Director Consumer Sales, Business Development Manager, Regional Marketing Project Manager, Team Leader Tax, Senior Legal Counselor, Regional Director Consumer Sales.

Sursa foto: Publimedia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea