Cariera

#cariera #angajat #orange #angajator #site #sectiune

Orange isi cauta oameni printr-o noua sectiune pe site

Orange isi deschide portile pentru noi angajati. Compania de telefonie mobila relanseaza programul de recrutare Orange Jobs, sectiune de job-uri dedicata celor care doresc sa faca un pas nou in cariera.

Noua sectiune va aparea pe site-ul companiei, la www.orange.ro/jobs. Accesand aceasta adresa candidatii pot gasi cele mai atractive posturi din diverse domenii, cum ar fi IT, tehnic sau vanzari.

Datorita noii sectiuni si faptului ca noul site aduce mai multa flexibilitate si promptitudine, candidatii vor putea fi selectati mult mai usor pe jobul care li se potriveste. In plus, cei care se inscriu in baza de date vor primi notificari pentru oportunitatile existente in orasele de care sunt interesati sau in departamentele pentru care au optat.

Orange a gandit aceasta sectiune astfel incat sa fie prietenoasa pentru vizitatori, fie ca acestia sunt tineri obisnuiti sa navigheze rapid pe internet, persoane aflate in cautarea unui job care nu sunt foarte obisnuiti cu internetul sau persoane pentru care timpul este intotdeauna prea putin.  

Potrivit Orange Romania, candidatii ideali sunt responsabili, inovativi si perseverenti, isi doresc sa cunoasca mediul economic in care traiesc dar si sa aiba abilitatile si aptitudinile necesare carierei pentru care opteaza.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea