Cariera

#kaufland #posturi disponibile #angajari kaufland

Noi angajari la Kaufland. Afla ce posturi sunt disponibile!

Kaufland, unul dintre cele mai importante lanturi de hipermarketuri din Romania, face angajari in aceasta perioada.

La Timisoara, Calarasi, Medgidia, Bucuresti, Iasi si Pascani sunt cautate persoane potrivite pentru pozitia de coordonator Securitatea si Sanatatea in Munca si PSI (domeniu de expertiza cunoscut ca protectia muncii).

Candidatii ideali trebuie sa detina diploma de absolvire a liceului sau diploma care sa ateste absolvirea unei facultati cu profil tehnic. Se cer minum doi ani de experienta in urmatoarele domenii: Protectia Civila si Mediu, Apararea impotriva incendiilor, Securitatea si Sanatatea Muncii.

Mai sunt disponibile posturi de casieri in orasele Curtea de Arges, Deva, Bucuresti, Navodari, Iasi, Sibiu, Calarasi si Pascani. Candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, sa fie dispusi pentru un program de munca flexibil si, eventual, sa aiba experienta in domeniu. Aceleasi conditii sunt valabile si pentru posturile de lucrator comercial. Pentru aceasta pozitie se fac angajari in urmatoarele orase: Deva, Constanta, Calarasi, Iasi, Bucuresti, Sibiu, Medgidia, Arad, Navodari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea