Cariera

#angajari #joburi #salarii #angajari institutii europene

Marile institutii europene fac angajari in aceasta perioada

Institutiile europene au anuntat ca vor continua angajarile si in urmatoarea perioada. Printre companiile care ofera cele mai multe locuri de munca se numara EUROJUST, European Investment Bank, European Asylum Support Office (EASO) sau European Aviation Safety Agency (EASA), potrivit euroconcurs.ro.

Pentru ca integrarea intr-o astfel de institutie presupune o pregatire profesionala temeinica, si salariile sunt pe masura pretentiilor. Astfel ca, in cadrul acestor institutii, salariile pornesc de la 2.500 de euro si pot ajunge pana la 17.000 de euro pe luna, in functie de functia ocupata si de specializarea in munca.

De asemenea, persoanele angajate in institutiile UE primesc, pe langa salariu, si o alocatie de cresterea copilului, o alta pentru intretinerea scoalara, dar si bani pentru chirie, expatriere, care, cumulate, pot ajunge la suma de 1.200 de euro lunar. Persoanele interesate de un astfel de job se pot inscrie pe site-ul EPSO.

Sursa foto: incont.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea