Cariera

#angajat #job #loc de munca #vedeta #tom cruise #julia roberts #angajator #interviu

Joburile vedetelor inainte sa devina celebre

Inainte de a deveni celebre, vedetele au avut joburi cat se poate de obisnuite. Citeste mai multe despre cum obisnuiau acestea sa isi castige banii inainte de a da gustul banilor.

 

Evangeline Lilly - stewardesa

 

Inainte de a lua zborul Oceanic 815 catre insula pierduta, actrita chiar obisnuia sa calatoareasca destul de des, pe post de insotitoare de bord . “Am avut jobul pentru o luna, apoi mi-am dat demisia. Nu reuseam sa vizitez, de fapt, nimic, asa ca nu vedeam rostul acestui job. In plus, ni se spunea sa ne cumparam pantofi cu doua numere mai mari pentru ca picioarele ni se vor umfla”, marturiseste Evangeline Lilly.
 

 

Jon Bon Jovi - ingrijitor la un studio de inregistrari

 

Craciunul va juca intotdeauna un rol important in viata rockerului Jon Bon Jovi – primul sau job consta in confectionarea de podoabe pentru bradul de Craciun . Mai tarziu, solistul si-a gasit un job ca ingrijitor la studioul de inregistrari al varului sau, loc unde a fost rugat sa cante pentru prima data, tot un cantec de Craciun – " ". Craciunul i-a purtat noroc si Jon Bon Jovi a ajuns sa fie cunoscut intr-o lume intreaga.

 

- circar

 

Christopher Walken se poate lauda cu siguranta ca a avut cel mai adrenalitic job din cate exista – actorul, in vremurile de tinerete, a fost membru al unui numar de circ, mai precis, de a leilor. Desi priveste acest job cu amuzament, actorul nu il poate uita pe dresorul leilor, despre care spune ca “probabil, nu era prea bun ca dresor. Stiu ca avea o gramada de cicatrici pe tot spatele”.
 

 

Gwen Stefani - casierita

 

Cantareata si designerul Gwen Stefani obisnuia sa lucreze la casa restaurantului “Dairy Queen” din orasul ei natal, Orange County, . In timpul celui de-al doilea an de liceu, fratele ei mai mare, Eric, a infiintat o formatie numita “No Doubt”, alegand-o pe Gwen ca solista. Formatia a facut istorie, iar Gwen a ajuns celebra.
 

 

Jerry Seinfeld - vanzator

 

Printre diferite showuri de stand-up comedy la miez de noapte, Jerry Seinfeld obisnuia sa vanda becuri prin telefon si sa serveasca la mese, la un restaurant din Manhattan. Actorul isi aduce insa aminte de momentul in care a dat de gustul celebritatii: “Cea mai emotionanta parte din intreaga mea cariera a fost atunci cand mi-am dat jos sortul de ospatar si mi-am oferit demisia. Atunci am simtit ca intr-adevar am reusit in cariera”, declara actorul.
 

 

Tom Cruise - angajat la hotel
 

 

Acum, actorul celebru si bogat se cazeaza in hoteluri pretentioase, insa inainte obisnuia sa ii asiste pe altii care aveau acelasi obicei. Caratul geamantanelor, conducerea invitatilor in camerele lor erau lucruri obisnuite pentru Cruise care, pentru o scurta perioada, si-a dorit sa devina si .

 

Julia Roberts - vanzatoare de inghetata

 

Julia Roberts stia ca vrea sa devina actrita, insa cursurile de actorie o obligau sa aiba si un job in plus. Inainte de a deveni "Pretty Woman", Julia obisnuia sa vanda inghetata la o toneta Baskin Robbins. Din fericire, rolul din Pretty Woman a propulsat-o in categoria celor mai bine platite actrite de la Hollywood .

 

Nicolas Cage - vanzator de pop-corn

 

In timp ce studia teatrul in Beverly Hills, actorul reusea sa obtina diverse roluri secundare in filme cu adolescenti. Cu toate acestea, actorul se intretinea tot dintr-un job in lumea teatrului: vanzator de pop-corn la Teatrul Fairfax.
 

 

Queen Latifah - angajat la King
 

 

Inainte de a deveni o cantareata de renume in muzica hip-hop, Latifah lucra la un Burger King. “Pregateam bauturile, sandwich-urile si spalam chiar si toaletele”, declara cantareata. Jobul nu s-a terminat insa cu bine, aceasta fiiind data afara datorita temeperamentului vulcanic la locul de munca.
 

 

Matthew McConaughey - spalator de vase

 

Vrand o schimbare, actorul a lasat in urma orasul sau natal, Texas, si a plecat ca student in Australia, timp de un an. Pentru a se intretine, Matthew isi platea facturile spaland vase si curatand coteturi de gaini.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea