Cariera

#intarziere #serviciu #sef

Intarzierile la serviciu, acceptate de sefi daca sunt anuntate

Cei mai multi sefi sunt indulgenti cu angajatii care intarzie la serviciu ocazional. Peste 31% dintre angajati spun ca nu sunt penalizati daca anunta intarziere, potrivit unui sondaj Bestjobs .

Sondajul, realizat la nivel national, pe un esantion de 4.281 utilizatori, arata ca jumatate dintre angajati spun ca intarzierile la munca sunt tolerate daca nu devin obisnuita.

Mai mult de 31% au declarat ca pot intarzia la job fara a fi penalizati daca isi anunta seful si doar 15% sunt penalizati daca nu ajunt la timp la locul de munca.

“84% dintre respondenti au astfel o anumita flexibilitate privind programul de lucru. Este important ca toti membrii echipei sa respecte aceleasi norme interne, insa companiile trebuie sa aiba in vedere dezvoltarea de indicatori de performanta care sa reflecte calitatea activitatii angajatului, un aspect cel putin la fel de important comparat cu orarul de munca”, a explicat Adela Grama, specialist HR BestJobs.ro, citata de Realitatea.net.

Munca de acasa este acceptata doar de un numar mic de companii si doar pentru anumite pozitii, relativ restranse. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea