Cariera

#recomandare universitate # universitatea stanford # admitere harvard #admitere universitate #universitate #studenti

Iata care este universitatea cu cea mai grea admitere din lume!

In ciuda renumelui pe care si l-au facut universitati precum Harvard sau Columbia, institutia cu cel mai greu proces de admitere este Universitatea Stanford din California, SUA.

Rezultatele astronomice la testele SAT si scrisorile de recomandare venite de la cei mai sus-pusi profesori nu sunt suficiente pentru o institutie atat de prestigioasa precum este aceasta.

Din numarul total al celor care s-au inscris pe listele de admitere, doar 5,05% dintre acestia au fost admisi pe listele universitatii pentru anul scolar 2019, adica doar 2.144 dintre cei 42.487 de candidati vor deveni studenti ai acesteia.

Viitorii studenti si parintii acestora si-au motivat optiunea prin existenta oportunitatilor uriase de cercetare pe care le ofera universitatea si prin capacitatea acesteia de a le stimula imaginatia si de a-i provoca sa devina mai informati si mai pasionati in legatura cu domeniul pe care aleg sa il urmeze. In plus, facultatea nu le cere parintilor cu venituri mici sau medii sa contribuie la costurile pentru educatie si beneficiaza de suficiente fonduri pentru a le oferi studentilor un mediu propice invatarii.

Alte universitati celebre din SUA cu admitere dificila sunt Harvard-cu o rata de acceptare de 5.3%, Columbia (6,1%), Yale (6,49%), Princeton (6,99%), Brown (8,5%), Pennsylvania (9.9%), Dartmouth (10.3%) si Cornell (14.9%).

Foto:cardinalhotel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea