Cariera

#cariera #angajari #mol #angajari mol

Grupul Mol face angajari

Grupul de petrol si gaze Mol a dat startul unei campanii de recrutare. Compania maghiara angajeaza specialisti romani atat pentru operatiunile din Ungaria, cat si din alte tari unde firma isi desfasoara activitatea.

Se cauta romani care urmeaza sa activeze in mai multe domenii: financiar, taxe, petrol si gaze, inginerie, IT, management, dezvoltare de afaceri etc.

Candidatii trebuie sa aiba o experienta minima de 1-3 ani si diploma de studii superioare in domeniile in care vor sa se angajeze.

Mol scoate la concurs urmatoarele posturi: Production & Development Portfolio Expert, Senior Exporation PM, Retail Network Development Expert, Business Analyst, Sales Center Analyst, Regulatory Affairs Expert, Exploration Geophysical Expert.

De asemenea, Mol face angajari si in Romania. Este disponibil un post de economist la Cluj-Napoca. Pentru acest job au aplicat pana in prezent circa 600 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea