Cariera

#targ de joburi #locuri de munca #targ #job

Gaseste-ti jobul ideal la targul "Angajatori de TOP"

Cel mai mare targ de cariera din Romania, "Angajatori de TOP", revine cu trei noi editii in Timisoara, Bucuresti si online, printr-un targ virtual de joburi la nivel national. Din orice oras ai fi, primavara aceasta ai sansa sa gasesti locul de munca ideal la targul de cariere "Angajatori de TOP".

Editia din aceasta primavara din Timisoara va avea loc in 17 si 18 martie, la Centrul Regional de Afaceri, iar cea din Bucuresti in 24 si 25 martie, la Sala Palatului, in vreme ce targul virtual e programat pentru perioada 3-16 aprilie, pe www.hipo.ro.

Drumul catre jobul ideal - un proces de lunga durata

In momentul in care iti doresti un job care sa iti aduca implinire pe plan profesional, focusul trebuie sa fie pe interesele tale. Chiar daca munca nu e singurul lucru care influenteaza fericirea, este un loc in care petreci mare parte din viata ta.

Cum te asiguri ca iti aduce satifsactie? Sunt multe elemente pe care sa le iei in considerare: rolul tau in companie, felul in care esti manageriat, cultura organizationala, cat de mult iti plac colegii, cat de motivat esti la locul de munca.

Daca te-ai hotarat ca nu vrei sa mai accepti orice job iti iese in cale, ci unul care iti aduce si satisfactie, nu doar un salariu, trebuie sa stii ce iti doresti, bazandu-te pe abilitatile tale, experienta, educatie si salariul dorit.

Participarea la targul "Angajatori de TOP" te va ajuta cu siguranta, deoarece, chiar daca nu esti sigur care companie are nevoie de setul tau de calitati, ai ocazia sa vorbesti direct cu oamenii din cadrul companiilor si sa le spui ce tip de job tintesti.

Rezerva-ti timp sa reflecti asupra dorintelor tale, editeaza-ti CV-ul in concordanta cu obiectivele tale de cariera in format Barcode in contul tau hipo.ro si profita la maximum de oportunitatile pe care ti le ofera acest targ de joburi.

Sfaturile specialistilor inainte de participarea la targ

Jobul ideal nu se obtine peste noapte si ai nevoie sa indeplinesti mai multe criterii pentru a-ti creste nivelul de angajabilitate in anul 2017 in domeniul dorit de tine. Specialistii din resurse umane au cateva recomandari importante pentru tine daca doresti sa fii pe lista scurta a companiilor cu care vei intra in interactiune.

Obiective profesionale clare

Vorbim de jobul ideal, asa ca trebuie sa definesti clar ce iti doresti cel mai mult pentru evolutia ta profesionala. Proactivitatea, curiozitatea si cercetarea activa a domeniului in care vrei sa te dezvolti se numara printre atitudinile necesare cuiva care aspira catre o cariera plina de satisfactii.

Alexandra Vladut, Recruitment Partner al Computaris, ii sfatuieste pe candidati "Sa-si stabileasca obiective mult mai specifice. Sa fie realisti cu privire la planul lor de cariera. Sa aiba initiativa si sa duca la bun sfarsit proiectele incepute. Sa ramana deschisi oportunitatilor, sa fie motivati si altfel decat financiar."

Un CV impecabil

Angajatorii recomanda ca informatiile incluse in CV sa fie relevante pentru jobul pentru care aplici, cum ar fi experienta acumulata, proiectele din care ai facut parte sau pe care le-ai derulat, activitati extra job.

Daca jobul ideal inseamna reorientarea profesionala, evita sa creezi o falsa impresie si sa minti in CV. Rascanu Simona, HR Manager la Insoftdev, atrage atentia candidatilor ca informatiile din CV pot fi verifite si risti sa fii descalificat.

Motivatie dovedita

Alina Badea, Industrial Business Manager al Excent Defi Romania SRL, spune ca "indiferent ca vorbim de candidati cu sau fara experienta, ii sfatuiesc pe acestia sa isi arate motivatia pentru viitorul angajator."

Felul in care iti exprimi entuziasmul fata de o oportunitate de cariera si eforturile efective pe care le depui pentru obtinerea jobului dorit le va da de inteles angajatorilor daca este doar o ambitie de moment sau esti cu adevarat motivat in demersurile tale.

Pentru mai multe sfaturi din partea specialistilor din Romania, iti recomandam sa descarci gratuit raportul "Piata fortei de munca in 2017", realizat de hipo.ro, in cadrul caruia vei afla mai multe informatii utile despre criteriile folosite in selectia si recrutarea candidatilor, care sunt domeniile in care se anunta cresteri ale numarului de joburi sau ce pozitii sunt disponibile in functie de nivelul de experienta.

Fiecare zi e un pas mai aproape de obtinerea jobului potrivit daca te dedici acestui scop cu determinare si seriozitate. Timpul trece repede, asa ca pregateste-ti din timp CV-ul pentru targul Angajatori de TOP si ramai fidel visului tau. si chiar daca nu ajungi la unul dintre evenimentele din luna martie, la targul virtual ai ocazia sa gasesti jobul ideal din oferta de joburi din Cluj, Timisoara, Iasi, Bucuresti si alte orase din tara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea