Cariera

#salariu #cariera #sfaturi cariera #marire salariu

De ce nu ai sa primesti niciodata o marire de salariu

Daca iti doresti sa castigi mai mult, trebuie sa faci mai mult decat sa speri! Nu vei obtine o marire de salariu daca nu te pui la punct cu cateva lucruri simple:

1. Nu cunosti piata

Daca la interviul de angajare nu esti bine pregatit, este foarte posibil ca angajatorul sa iti ofere salariul minim care se practica in domeniul vizat. Prin urmare, trebuie sa stii de la bun inceput care sunt salariile pe care le iau alti angajati care ocupa un post similar cu al tau.

2. Nu-ti cunosti valoarea

Este foarte important sa iti cunosti valoarea ca angajat, astfel incat sa fii capabil sa soliciti o marire de salariu. Daca te simti parte integranta a echipei si daca iti dai seama ca fara tine proiectele in care esti implicat se vor duce de rapa, atunci ai toate atuurile pentru a cere mai multi bani la salariu.

3. Nu ai argumente puternice

Trebuie sa demonstrezi ca, in cazul in care ti se mareste salariul, compania are numai de castigat. Asadar, pregateste o lista de realizari care sa justifice cererea ta.

Sursa foto: benaustinblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea