Cariera

#cursuri de marketing #marketing #cursuri

Cursurile de marketing digital livrate de agentia Creative Business Management intra sub acreditarea internationala a ECDL

Creative Business Management, agentia detinatoare a platformei Cursuri-creative.ro, va livra, din luna august, singurul curs de marketing digital finalizat cu certificarea internationala ECDL. Participantii la cursurile de marketing digital din portofoliul agentiei vor obtine, in urma unui examen, un certificat recunoscut international in peste 100 de tari.

ECDL (European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel internaţional si numara pana in prezent peste 15 milioane de persoane inregistrate. Permisul ECDL ofera deţinatorului sau o baza standard de cunoştinţe in domeniul marketingului digital pe care o poate exploata intr-o cariera atat in Romania, cat si in afara tarii. in programul de certificare se vor putea inscrie toti cei care au absolvit cursurile de marketing digital ale agentiei, dar si profesionisti in domeniu care vor sa obtina o certificare oficiala. Creative Business Management va functiona ca centru de testare acreditat de catre ECDL Romania, statut obtinut in urma unui proces de evaluare a conditiilor de examinare oferite de agentie.

"Rolul de centru de testare acreditat ECDL pentru programul de marketing digital ne ofera posibilitatea de a certifica cunostintele dobandite prin participarea la cursurile derulate de agentia noastra. in acest moment, in Romania nu exista o ocupatia de specialist in marketing digital care sa poata fi recunoscuta oficial de autoritatile din Romania, de aceea certificatul ECDL este singura forma prin care cunostintele unei persoane pot fi recunoscute la nivel international. Obtinerea acestui certificat atesta atat nivelul de pregatire al cursantului in domeniu, dar si mijloacele de evaluare care sunt mai presus de orice indoiala", spune Bianca Preda, business manager in cadrul Creative Business Management.

La examenul pentru obtinerea certificatului de marketing digital se poate inscrie orice persoana, indiferent de varsta si pregatire. Taxele pentru inscrierea la examen si modalitatile de desfasurare a testului sunt disponibile pe site-ul centrului.

ECDL Romania a acreditat din 2002 si pana in prezent peste 800 de centre, rezultand o retea nationala de centre de testare acreditate care acopera toate judetele tarii. Printre aceste centre se gasesc institutii de invatamant (universitati, licee, scoli), centre de pregatire pentru administratie, centre de pregatire profesionala din toate orasele mari ale tarii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea