Cariera

#mesaj #urari #felicitari de craciun #parteneri de afaceri

Cum sa trimiti o felicitare de Craciun partenerilor de afaceri

Felicitarea de Craciun poate fi o modalitate eficienta de a consolida relatiile de afaceri. In general, o astfel de felicitare trebuie sa aiba un continut pozitiv, evitandu-se tonul ironic.

Ideal si politicos ar fi sa trimiti felicitari fizice si nu virtuale. In acest fel, vei fi mult mai apreciat de parteneri, care vor remarca interesul acordat.

Desi pe internet pot fi gasite numeroase texte standard pentru astfel de felicitari, iti recomandam sa fie original in conceperea mesajului, pe care ar fi ideal sa-l scrii de mana.

O felicitare de Craciun trebuie sa fie sincera si clara. Pe langa traditionalele urari prilejuite de aceasta sarbatoare, nu uita sa-i reamintesti destinatarului de colaborarea fructoasa de pana acum si de faptul ca aceasta se va prelungi si in anul viitor. Finalul felicitarii trebuie sa contina semnatura ta.

Ultimul aspect de care trebuie sa tii cont se refera la expedierea propriu-zis a felicitarii. Aceasta trebuie sa se faca in timp util, astfel incat sa fie primita inaintea Craciunului si nu dupa. Plicul care insoteste felicitarea trebuie sa contina, pe langa datele destinatarului, si adresa expeditorului. De asemenea, felicitarea se trimite la biroul asociatilor si partenerilor de afaceri, si nu acasa.

Sursa foto: fungift.ro

  •   2012-12-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii