Cariera

#mesaj #urari #felicitari de craciun #parteneri de afaceri

Cum sa trimiti o felicitare de Craciun partenerilor de afaceri

Felicitarea de Craciun poate fi o modalitate eficienta de a consolida relatiile de afaceri. In general, o astfel de felicitare trebuie sa aiba un continut pozitiv, evitandu-se tonul ironic.

Ideal si politicos ar fi sa trimiti felicitari fizice si nu virtuale. In acest fel, vei fi mult mai apreciat de parteneri, care vor remarca interesul acordat.

Desi pe internet pot fi gasite numeroase texte standard pentru astfel de felicitari, iti recomandam sa fie original in conceperea mesajului, pe care ar fi ideal sa-l scrii de mana.

O felicitare de Craciun trebuie sa fie sincera si clara. Pe langa traditionalele urari prilejuite de aceasta sarbatoare, nu uita sa-i reamintesti destinatarului de colaborarea fructoasa de pana acum si de faptul ca aceasta se va prelungi si in anul viitor. Finalul felicitarii trebuie sa contina semnatura ta.

Ultimul aspect de care trebuie sa tii cont se refera la expedierea propriu-zis a felicitarii. Aceasta trebuie sa se faca in timp util, astfel incat sa fie primita inaintea Craciunului si nu dupa. Plicul care insoteste felicitarea trebuie sa contina, pe langa datele destinatarului, si adresa expeditorului. De asemenea, felicitarea se trimite la biroul asociatilor si partenerilor de afaceri, si nu acasa.

Sursa foto: fungift.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea