Cariera

#prioritati #muzica #depresie de luni #depresie inceput de saptamana

Cum sa treci peste depresia inceputului de saptamana

Fiecare zi de luni este deprimanta pentru majoritatea oamenilor, insa vestea buna este ca poti sa invingi aceasta indispozitie. Iata cinci modalitati ca sa scapi de depresie.

1. Nu te gandi ca e luni

Cu cat te gandesti mai mult ca incepe o noua saptamana grea de lucru, cu atat mai greu iti va fi. Fa-te ca ai uitat ca e luni si ai mari sanse sa te simiti mai bine.

2. Prioritizeaza

Fa o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci luni si noteaza-le in calendar. Nu incepe ziua fara sa stii ordinea in care trebuie sa iti rezolvi sarcinile.

3. Incepe prin a te relaxa

Ia-ti doza de energie inca de la primele ore. Trezeste-te putin mai devreme si mergi la sala sau alearga 15-20 de minute. Vei capata elan si vei scapa de sub inertia weekendului.

4. Asculta muzica

Da drumul la muzica atunci cand iti pregatesti cafeaua de dimineata si fa la fel si in drum spre serviciu. Te vei incarca pozitiv si iti va zbura gandul de la faptul ca e un nou inceput de saptamana.

5. Incepe lucrul devreme

E adevarat ca in weekend te relaxezi mai mult, dormi mai mult, iar organismul se asteapta ca luni sa primeasca acelasi tratament. Tocmai de aici vine si inertia. Dar luni porneste la treaba mai devreme, nu inainte de a lua micul dejun.

Sursa foto: chatelaine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea