Cariera

#munca #sef #pacalire sef

Cum sa-ti pacalesti seful ca muncesti din greu

Vrei ca seful tau sa creada ca lucrezi din greu, astfel incat sa fii primul pe lista cand se vor face maririle salariale? Nu e foarte greu sa-l convingi de acest lucru, mai ales daca esti atent la cateva obiceiuri care dau impresia ca muncesti. Iata cateva ponturi care iti pot fi utile pentru a intra in gratiile sefului.


1. Transorma-ti biroul intr-o "zona de razboi"

Este un indiciu clar ca lucrezi la mai multe proiecte daca ai lucruri imprastiate peste tot pe biroul tau. Acte, agende, dosare - toate acestea te vor ajuta sa dai impresia ca esti foarte ocupat si ca lucrezi din greu.


2. Ia cu tine mereu un dosar sau un laptop

Nu conteaza daca mergi la masa sau la o intalnire oarecare, un dosar sau un laptop sunt obiecte care le vor da impresia celorlalti ca vei participa la o intalnire importanta si ca lucrezi pentru proiectele firmei.


3. Pleaca ultimul de la birou

Ce dovada mai buna ca muncesti ii poti oferi sefului tau decat sa pleci ultimul de la birou? Asteapta pana pleaca toti colegii tai si de abia atunci pleaca si tu de la birou, nu inainte sa trimiti cateva e-mailuri in care sa anunti ca ai studiat vreun document sau orice alt lucru mai putin important pentru productivitatea firmei. Seful tau va aprecia implicare ta in proiectele companiei.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea