Cariera

#cariera #concediere #angajata #banca.

Cum arata femeia care a fost concediata pentru ca e prea sexy

Toata presa internationala relateaza de cateva zile povestea femeii care a fost concediata de la o banca pentru un motiv uimitor: este prea sexy.

Reprezentantii bancii au declarat ca au luat aceasta masura deoarece toti colegii de sex masculin nu se mai puteau concentra la munca din cauza angajatei sexy.

Tanara se numeste Debrahlee Lorenzana, are 36 de ani si este din New York. Dupa concediere, ea a facut si cateva marturisiri. Debrahlee a acuzat public banca la care a lucrat ca a concediat-o deoarece si-a facut implanturi mamare. In 2010, ea a recunoscut ca sefii sai i-au reprosat ca este prea atragatoare si ca nu mai poate lucra la banca, deoarece perturba intreaga activitate.

Debrahlee Lorenzana a povestit ca sefii i-au interzis mai intai sa vina la serviciu imbracata in camasi cu decolteu, fuste strampte, sacouri cambrate si tocuri, iar in final a fost concediata.
 

Sursa foto: politicsoftheworkplace.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea