Cariera

#salariu #angajat #manager #venit #castig

Cel mai bine platit angajat roman a avut, in 2008, venituri de 1,3 milioane de euro

Cel mai bine platiti euro . In topul celor care castiga cel mai bine din punct de vedere salarial se afla manageri din telecom, colectarea deseurilor si asigurari generale.

Clasamentul celor mai mari venituri din 2008 este dominat de consultanta pentru afaceri si management si sectorul financiar, noteaza Ziarul Financiar. Topul este dominat de angajati din Bucuresti, pe primul loc aflandu-se un roman care a castigat anul trecut 4,86 milioane lei, adica 1,3 milioane de euro. El a activat in domeniul telecomunicatiilor prin retele cu cablu, dupa cum arata datele oferite de ANAF catre ZF.

Pe locul al doilea al clasamentului s-a aflat o persoana care a castigat un milion de euro din intermedieri monetare, el fiind urmat de un bucurestean care a obtinut aproape un milion de lei din consultanta pentru afaceri si management.


In top urmeaza un angajat din domeniul colectarii deseurilor nepericuloase si mai multi din zona consultantei in afaceri. Si domeniul financiar are reprezentanti in topul celor mai bin platiti angajati din Romania, pentru anul 2008.

Potrivit situatiilor inregistrate la Administratia Financiara, valoarea totala a castigurilor obtinute de romanii din top 10, in 2008, se ridica la 32,2 milioane de lei, respectiv 8, euro . Aceste castiguri sunt mai mari cu peste 10 milioane de lei peste cele raportate in 2007.

Pentru acest an se asteapta scaderea acestor venituri, din cauza crizei. Specialistii cred ca, dupa ce recesiunea inregistrata la nivel mondial a redus atat valoarea salariilor, cat si a bonusurilor, acest lucru va conduce la reducerea simtitoare a castigurilor.

 

  •   2009-09-15
  •  

Articol scris de

Laura Jigau

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.