Cariera

#locuri de munca #oracle #oferte job # oferte de munca

Ce oferte de munca sunt disponibile in aceasta saptamana

Cele mai multe locuri de munca disponibile in aceasta saptamana sunt oferite de producatorul de software Oracle si Continental Corporation Automotive, potrivit site-ului de recrutare BestJobs.

Oracle recruteaza in Bucuresti, dar cauta oameni si pentru sediul din Praga. Continental recruteaza in Sibiu, Timisoara si Iasi, iar majoritatea posturilor vacante sunt adresate specialistilor IT si inginerilor.

Printre companiile cu un numar mare de locuri de munca vacante se numara si Huawei Tech. Investment , Orange Romania si Hella Romania. Companiile recruteaza in Capitala si in mai multe orase din tara.

Un numar mare de joburi disponibile au si companiile Adobe Romania şi Emerson. Americanii de la Emerson fac angajari la Cluj si cauta ingineri, specialisti IT, economisti si oameni de vanzari, in timp ce majoritatea locurilor de munca oferite de Adobe sunt in Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea