Cariera

#top miliardari # studii mark zuckerberg #studii bill gates # facultate cariera #cariera

Ce facultate trebuie sa faci pentru a deveni miliardar. Rezultatul te va uimi

De ce facultate crezi ca e nevoie pentru a deveni miliardar? De niciuna! O treime dintre cei mai bogati oameni ai planetei nu au studii superioare, releva un studiu publicat de The Telegraph.

20% dintre cei mai bogati 100 de miliardari ai planetei au obtinut o diploma de inginer, 12% au absolvit o facultate de administrare a afacerilor, iar 9%, o facultate cu profil artistic! In acelasi clasament mai intra si absolventi de Economie sau de Finante, de Matematica sau de Fizica.

Insa 3 din 10 miliardari aflati intre primii 100 din intreaga lume nu si-au terminat studiile universitare sau nici macar nu le-au inceput. Bill Gates, cofondatorul Microsoft, este cel mai celebru caz de abandon universitar.

Si Mark Zuckerberg, fondatorul celui mai de succes site de socializare, si-a inceput afacerea in tip ce era student la Harvard, insa a abandonat cursurile pentru a-si putea dezvolta businessul. Steve Jobs, cofondatorul Apple, a renuntat la studii la sase luni de la inceperea lor intrucat erau o povara financiara pentru familia lui.

In prezent, sunt inregistrati 2.325 de miliardari in dolari, averea lor cumulata depasind 7 trilioane de dolari, mai exact 10% din PIB-ul realizat la nivel global, scrie The Telegraph.

Foto: lifescompass.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea